ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Στημένο το πρωτάθλημα"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα συνέβησαν στο Λαμία - ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες μεταξύ άλλων θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι στημένο και τα λάθη, όπως τα αποκαλούν, δεν γίνονται τυχαία αλλά εσκεμμένα.
ολυμπιακος ανακοινωση sporty volos

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Mόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα!" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από μεριάς Πειραιωτών. 
Μένει να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η στάση της ΕΠΟ απέναντι σε αυτή την ανακοίνωση, καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις ζητούσε την ανάκληση τέτοιων ανακοινώσεων από τους αρμόδιους. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη