Εξέδωσε ανακοίνωση η Νίκη για τα εισιτήρια με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας

Τα εισιτήρια του αγώνα Νίκη Βόλου - Ο.Φ. Ιεράπετρας - SportyVolos

Η Νίκη Βόλου δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και οπωσδήποτε θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Πριν από λίγο η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εισιτήρια του αγώνα με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 14:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.
 Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.
 ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 - Γιατί... Νίκη είσαι!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη