Δεν συνεχίζει ο Ιάσων Άλλης Μεριάς στην Α' ΕΠΣΘ!

Δε συνεχίζει στην Α' ΕΠΣΘ ο Ιάσων Άλλης Μεριάς - SportyVolos

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportyVolos η τοπική ομάδα της Άλλης Μεριάς δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ και όπως όλα δείχνουν θα υποβάλει σύντομα την παραίτηση της. 

Με τον 1ο γύρο να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, (απομένει 1 αγώνας, αυτός του πρεσεχούς Σαββατοκύριακου) ο Ιάσων βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό (σ.σ: Ιάσων Α.Μ. - Αγία Παρασκευή 1-1) τον οποίο κουβαλάει από την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Οι επιδόσεις της ομάδας δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών, και μόνο με ένα θαύμα η ομώνυμη ομάδα θα γλύτωνε τον υποβιβασμό (θυμίζουμε με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος θα σχηματιστεί όμιλος, όπου οι 5 τελευταίες ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους). Έτσι φαίνεται πως επιλέχθηκε η ομάδα να μη συνεχίσει να αγωνίζεται στον συγκεκριμένο "γολγοθά" και να παρατήσει τα όπλα.. μια ώρα αρχύτερα.

Τέλος, άλλο ένα δείγμα της συγκεκριμένης είδησης αποτελεί το γεγονός πως για τη προσεχή αναμέτρηση του Ιάσων με τον Ρήγα δεν έχουν ορισθεί διαιτητές από την Αρμόδια Επιτροπή. Το μόνο που φαίνεται να απομένει λοιπόν είναι η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του Ιάσων από τη Διοργανώτρια Αρχή, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και τις επόμενες ώρες!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη