Δηλώσεις Κόνιαρη, Βεζένκοφ μετά το διπλό στη Βαλένθια

Οι δηλώσεις Κόνιαρη, Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια - SportyVolos

Σάσα Βεζένκοφ:

«Είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις. Η Βαλένθια είχε 4/5 και είναι μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά κερδίσαμε. Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά κερδίσαμε»

«Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Η ομάδα λειτουργεί ως σύνολο, είμαι παίκτης της ομάδας. Όλοι έδωσαν το 100% και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο».

Αντώνης Κόνιαρης:
«Θέλω να σταθώ στον Νίκολα, ο οποίος  ήταν τραυματίας και πάλεψε για να αγωνιστεί σήμερα. Ακόμη και στο τέλος ήταν έτοιμος να παίξει. Ένα τεράστιο μπράβο.Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και φάνηκε στα μάτια μας. Όποτε κάναμε σήμερα κάτι κακό, κάναμε μετά κάτι καλό. Άλλες φορές δεν συνέβαινε αυτό.Σίγουρα ο Βασίλης έκανε τρομερές πάσες, αλλά είχα τη διάθεση και την ενέργεια. Αυτό θέλω να κάνω σε κάθε παιχνίδι.Δεν ήρθαμε με την ψυχολογία ότι αν χάναμε τέλος όλα. Είναι τεράστια νίκη. Νίκη ψυχολογίας. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να τα πάρουμε.Παίξανε όλοι πολύ καλά σήμερα. Σίγουρα όταν έρχεσαι από ένα λεπτό την προηγούμενη αγωνιστική είναι δύσκολο. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Σάσα και αυτό έκανε σήμερα».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη