Με κατεβασμένα τα χέρια ο Ολυμπιακός στην Ηγουμενίτσα: Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Βόλου 4-1

Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Βόλου 4-1

Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου με 4-1 από τον Θεσπρωτό.

olympiakos volou

Σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο

Ο Θεσπρωτός σχεδόν με το καλημέρα άνοιξε το σκορ στην Ηγουμενίτσα. Στο 14' ο Ραμίρεζ με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ. Πριν καλά περάσει το πρώτο σοκ στον Ολυμπιακό ο Θεσπρωτός πέτυχε και δεύτερο γκολ, με δράστη τον Μπίκα, ο οποίος κρέμασε τον Ξενοδόχοφ και έγραψε το 2-0. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε με μακρινά σουτ να απειλήσει τον Κίναλη χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Ίδιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα την βαριά ήττα

Ο Θέσπρωτος όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο μπήκε δυνατά. Στο 57' ο Ευθυμίου έκανε το σουτ με τον Ξενοδόχοφ να σώζει σωτήρια. Στο 69' το σουτ του Ευθυμίου δεν είχε την ίδια κατάληξη με πριν αλλά αυτή τη φορά πήγε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ γράφοντας το 3-0. Στο 74' ο Κέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Κίναλη ενώ στην επόμενη φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναβαλόν ο Φαζός πήρε την κεφαλιά και μείωσε σε 3-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 92' ο Ραμίρεζ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και με κοντινό πλασέ έγραψε τι τελικό 4-1.

Θεσπρωτός:Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ντάλα Κόστα, Ευθυμίου.

Ολυμπιακός Βόλου:Ξενοδόχοφ, Γραικός, Φαζός, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Μητρόπουλος, Ράντι, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου, Κέρη, Τσίτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια