Όμορφη πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δωρεάν σε όσους πήγαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Όμορφη πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δωρεάν σε όσους πήγαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Σε μία όμορφη πρωτοβουλία προέβη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
panathinaikos

Πιο συγκεκριμένα, όσοι φίλαθλοι παρευρέθησαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γάννινα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσαν ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Η θερμή στήριξή τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μαζί με την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ ήταν οι βασικοί πυλώνες για να επιτευχθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 
Ως ελάχιστο «ευχαριστώ» όσοι αγόρασαν εισιτήριο στο χθεσινό παιχνίδι, θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δωρεάν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, την προσεχή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η διαδικασία είναι απλή. Όταν θα ανοίξει στο site της Viva (www.viva.gr) η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν χρησιμοποιώντας το barcode του εισιτηρίου τους από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να πάρουν δωρεάν (μηδενικό) εισιτήριο -στην ίδια θύρα- για το ματς με τον Ατρόμητο. Όσοι δεν έχουν διατηρήσει το απόκομμα εισιτηρίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη διεύθυνση info@paotickets.gr όπου θα αναφέρουν ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει τη διαδικασία στα εκδοτήρια, την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο θα μπορούν να το πράττουν το αργότερο έως τις 16:30.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη