Ανακοίνωσε Ευαγγελό και Αρμάγο ο Άνθιμος Γαζής

Ανακοίνωσε Ευαγγελό και Αρμάγο ο Άνθιμος Γαζής

Τον 25χρονο Προκόπη Ευαγγελό και τον 20χρονο Δημήτρη Αρμάγο ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής ολοκληρώνοντας τις χειμερινές μεταγραφές του.


Αναλυτικά:

«Ευαγγελός και Αρμάγος θα φοράνε για φέτος τα «μπλέ», αφού τα βρήκαν σε όλα με τους διοικούντες του Γαζή.Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές, προσωπικές επιλογές του προπονητή Καραμίχαλου, θα ενισχύσουν φέτος την πηλιορείτικη ομάδα που κάνει προσπάθεια για παραμονή στη Β’ κατηγορία. Οι δυο ποδοσφαιριστές μαζί με τους Δανιλόπουλο, Σιαμουρδάνη, Παπαδόπουλο, Παναγιωτάκη, Οικονόμου, Πλόχα και Μπαρδόκου αποκτήθηκαν τη χειμερινή περίοδο μεταγραφών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.Ο Προκόπης Ευαγγελός είναι 25 χρόνων, είναι ένας δυναμικός επιθετικός που διακρίνεται για την έφεση στο σκοράρισμα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου (Β’ ΠΑΕ), Δάφνη, Αγία Άννα και Ιάσονα Άλλης Μεριάς.Ο Δημήτρης Αρμάγος είναι 20 χρόνων, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι φοιτητής στον Βόλο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αγχίαλο, ενώ προέρχεται από την Κ-19 της Λαμίας.
Έτσι οι χειμερινές μεταγραφές έφτασαν τις εννιά, κάτι που αποδεικνύει ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν τα παρατάει και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη