Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και την ''πάτησε'': Ιωνικός - Νίκη Βόλου 2-0

Ιωνικός - Νίκη Βόλου 2-0

Η Νίκη Βόλου δεν τα κατάφερε στην έδρα του Ιωνικού και γνώρισε την ήττα με 2-0. Πλέον μένει 5 βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό με την άνοδο να απομακρύνεται.


Ισορροπημένο παιχνίδι, μία καλή φάση για την κάθε ομάδα

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11΄ ο Σμυρλής πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη. Η Νίκη μετά το νωθρό ξεκίνημά της ανέβασε στροφές και στο 27΄ο Κρουθ με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε τον Σμυρλή,  έβγαλε τη σέντρα με τον Μπαλάφα να κάνει το πλασέ στην κίνηση και τον Κουρεπίνη να αποκρούει εντυπωσιακά με το πόδι. Πέντε λεπτά αργότερα η Νίκη θα απειλήσει ξανά. Ο Κρουθ έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από κόντρες αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Κουρεπίνη. Στο 39΄ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Αποστολίδης απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Σμυρλή.

Αξιοποίησε τις φάσεις του ο Ιωνικός και απομακρύνεται από την Νίκη

Η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 62'. Ο Κυριακίδης έβγαλε μπαλιά ακριβείας από τα αριστερά στον Ντομίνγκεθ με τον Αργεντινό να πλασάρει πάνω στα σώματα από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Ιωνικός όχι μόνο αντέδρασε αλλά πέτυχε και γκολ. Ο Βλαχομήτρος έγινε αποδέκτης της μπάλας από πλάγιο και με δυνατό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή και έγραψε το 1-0 χωρίς να δώσει περιθώρια στον Αποστολίδη. Στο 87' ο Ιωνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κρητικό. Ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Βοσκόπουλος, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Ντομίγνκεθ, Μπαταγίνι, Κρουθ

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Φουρλάνος, Ιωάννου, Πολίμος, Ν. Κρητικός, Γκοτσουλιάς, Κουρουκίδης, Βλαχομήτρος, Σμυρλής, Στ. Κρητικός

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη