Σε ρυθμούς «ντέρμπι» οι οπαδοί Νίκης & Ολυμπιακού Βόλου

Σε ρυθμούς «ντέρμπι» οι σύνδεσμοι Νίκη & Ολυμπιακού Βόλου


Από τη μεριά των «κυανόλευκων, Blue Angels και Blue Club εξέδωσαν μαζί ανακοίνωση ενώ οι σύνδεσμοι των «ερυθρολεύκων» έδωσαν και αυτοί το δικό τους μήνυμα ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι.Η κοινή ανακοίνωση από μεριάς Blue Angels και Blue Club:

«Το Σάββατο 22/02/2020 και ώρα 12:00 μαζευόμαστε μπροστά στην κλούβα, για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς θα πηγαίνουν στη Νεάπολη για το ματς με τον συμπολίτη.


ΝΙΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ – BLUE ANGELS»


Η ανακοίνωση από μεριάς «Malavetas»:

«Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να το μετατρέψει σε μια καυτή έδρα που οι αντίπαλοι θα χάσουν από τα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από το νικηφόρο. Απαιτούμε από τους παίχτες πάθος, αίμα και ιδρώτα, καθώς τα ματς με τη συμπολίτισσα έχουν πάντα ιδιαίτερη σημασία.
Ενημερώνουμε τους οργανωμένους οπαδούς ότι μαζευόμαστε στο πάρκο Ορμινίου στις 12:00 και αναχωρούμε όλοι μαζί για τη Νεάπολη στις 13:00. Επιπλέον θα υπάρχουν εισιτήρια των 7 ευρώ έξω από το γήπεδο προς διάθεση.
ΟΛΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ»
Η ανακοίνωση από μεριάς «Austrian Boys»:
«Σάββατο ξεχνάμε τα πάντα, αφήνουμε τα προηγούμενα αποτελέσματα, φοράμε τα ερυθρόλευκα ρούχα μας και γεμίζουμε την Νεάπολη… Σε ένα υποτιθέμενο ντέρμπι, όπως το έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν, απέναντι στην καλύτερη μας πελάτισσα. Με τις διπλάσιες ακριβώς νίκες απέναντί τους, μόνο ντέρμπι δεν θεωρείται. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο… Εμείς με κάθε τρόπο θα γίνουμε ακόμα μια φορά ο 12ος παίκτης και θα ωθήσουμε την ομάδα μας στη νίκη. Εσείς δείξτε πάθος, δείξτε πυγμή και ματώστε την φανέλα… Βάλτε τα πόδια σας στην φωτιά και φέρτε μας το τρίποντο με οποιοδήποτε τρόπο.
Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι το Σάββατο θα μαζευτούμε στις 12:00 στο πάρκο της Ορμινίου και  θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί για το γήπεδο στις 13:00.
Εισιτήρια των 7€ θα έχουμε έξω από το γήπεδο.
ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ…»

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη