Βαριά ήττα στην Ρόδο: Ιάλυσος - Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Ιάλυσος - Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να διεξαχθεί υπό τέτοιες συνθήκες, ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε βαριά ήττα από τον Ιάλυσο με 4-0, και βλέπει το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται.

Φωτογραφία από το news12.gr

Έκανε ότι ήθελε ο Κονέ, απογοητευτικός ο Ολυμπιακός

Γκολ με το καλημέρα πέτυχε ο Ιάλυσος βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 2ο λεπτό ο Κονέ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες. Στο 22' ήρθε και το δεύτερο σοκ για τον Ολυμπιακό καθώς ο Κονέ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όπως και τα δικά του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 34' ο Κονέ πέτυχε χατ τρικ με δυνατό σουτ εντός περιοχής.Ίδιο μοτίβο στο δεύτερο μέρος

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού τίποτα δεν άλλαξε, και ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε μια βαριά ήττα στη Ρόδο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντιατά που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα. Άθλιες οι συνθήκες του αγώνα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε το ποδόσφαιρο, ενώ στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως το οριζόντιο δοκάρι έπεσε στα τελευταία λεπτά λίγο δίπλα από παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.


Πλέον ο Ιάλυσος έφθασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στους 30 και την 7η θέση, 7 επτά βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση που κατέχει ο Ιωνικός και οδηγεί στην άνοδο.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Γραικός, Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι.

Ιάλυσος:Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας, Κονέ.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη