Στην Γ' Εθνική η Δήμητρα Ευξεινούπολης!

Στην Γ' Εθνική η Δήμητρα Ευξεινούπολης!


Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αναβάλλονται οριστικά, ενώ οι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα παίρνουν την απευθείας άνοδο στην Γ' Εθνική.


Έτσι λοιπόν, η Δήμητρα Ευξεινούπολης, καθώς βρίσκεται με 48 βαθμούς στην πρώτη θέση της Α΄ΕΠΣΘ, είναι η ομάδα, που θα ανέβει στην Γ' Εθνική. Η άνοδος αυτή αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης:

Από το ιστορικό πλέον βράδυ της Τετάρτης (29/4/2020) βιώνουμε μοναδικές στιγμές. Έχουμε γίνει αποδέκτες άπειρων συγχαρητηρίων, της αναγνώρισης, αλλά το κυριότερο, της αγάπης του θαυμάσιου φιλάθλου κόσμου της Δήμητρας!
Αν και όλες αυτές τις ώρες πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας, δε ξεχάσαμε ούτε στιγμή τα στηρίγματά μας. Αυτούς που στάθηκαν στο πλάι μας, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και δε λογίζονται ως άνθρωποι ΚΟΝΤΑ στην ομάδα, αλλά
άνθρωποι ΤΗΣ ομάδας!
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Μαρμαγγιώλη για την τεράστια συμβολή του στη φετινή επιτυχία, παρέχοντας μας την κορυφαία αθλητική ένδυση, εξοπλισμό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Πίσω από την φροντίδα για την αποκατάσταση των αθλητών μας, υπάρχει η εμπειρία και η τεχνογνωσία που μας προσφέρει τόσα χρόνια το κέντρο φυσικοθεραπείας του Κωνσταντίνου Κυρίτση και τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μας, φαντάζουν πολύ μικρά μπροστά στο τεράστιο έργο του!
Ευχαριστούμε τον χειρουργό ορθοπεδικό
Κώστα Αλεξάνδρου, καθώς
και φέτος χρειάστηκαν οι πολύτιμες υπηρεσίες του
στην αντιμετώπιση των δύσκολων τραυματισμών που είχαν ποδοσφαιριστές μας.
Ευχαριστούμε όλους τους επειρηματίες, καταστηματάρχες, για την ενεργή στήριξη μέσω των χορηγιών τους.
Χωρίς τον κόσμο της ομάδας όμως, τίποτα από αυτά δε θα είχε αξία..
Τους αφιερώνουμε την άνοδο και τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια, για τον παλμό, για το χειροκρότημα.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!
.Οπως το ονειρευόμασταν το πράσινο ΑΝΑΨΕ!
.. Άναψε και ΦΥΓΑΜΕ για
Γ' ΕΘΝΙΚΗ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη