Συνεχίζουν στην ΑΕ 2002 Γαλάνης και Κόρδας

Συνεχίζουν στην ΑΕ 2002 Γαλάνης και ΚόρδαςΤην φανέλα της ΑΕ 2002 θα συνεχίσουν να φοράνε και τη νέα σεζόν οι Βαγγέλης Γαλάνης και Άρης Κόρδας όπως επισημοποίησε η διοίκηση της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ένας ποδοσφαιριστής ακόμη από την ακαδημία μας. Πριν τρία χρόνια δώσαμε πραγματική μάχη για να μείνει στην ομάδα μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε και οι δύο πλευρές. Είναι η απόδειξη πως με τη δουλειά και την προπόνηση κάνεις άλματα βελτίωσης. Μαχητικός, δυναμικός, αποφασιστικός και πάντα αφοσιωμένος στον στόχο του. Ένα μπακ με τεράστιο ταλέντο και απέραντες δυνατότητες. Για άλλη μια χρονιά ο Βαγγέλης θα είναι μαζί μας. Καλή
ποδοσφαιρική χρονιά, Βάγγο, με υγεία και επιτυχίες».


«Άρης Κόρδας. Μία ποδοσφαιρική ευφυΐα. Ένας αρχοντικός παίχτης. Μπορεί να σε ανακόψει με περίσσια άνεση και ακόμα πιο άνετα μπορεί να μοιράσει παιχνίδι με κλειστά μάτια. Η αξία του του παραλίγο να τον φέρει μέχρι και τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον βλέπουμε κάθε Κυριακή να είναι ο άρχοντας του κέντρου. Έτσι για ακόμα μια χρονιά η τύχη μας συνεχίζεται και ο Άρης θα είναι και φέτος μαζί μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πάντα γερός και δυνατός».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη