Λευκή ισοπαλία στον Ριζόμυλο: Αστέρας Ριζομύλου - Ακρόπολη Σέσκλου 0-0

Λευκή ισοπαλία στον Ριζόμυλο: Αστέρας Ριζομύλου - Ακρόπολη Σέσκλου 0-0


Ο νεοφώτιστος Αστέρας Ριζομύλου στάθηκε όρθιος στην έδρα του για τη 1η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΘ, αποσπώντας μια σημαντική για τη συνέχεια ισοπαλία απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο όπως η Ακρόπολη.

Νωθρό ξεκίνημα και για τους δυο


Η αγωνιστική απραξία των 6 μηνών ήταν φανερή στο πρώτο μέρος, όπου δεν είχε κάτι σπουδαίο να επιδείξει πέρα από το μακρινό σουτ του Καραλόπουλου, που τράνταξε την οριζόντια δοκό των φιλοξενούμενων στο 30ό λεπτό. Για την Ακρόπολη υποψία φάσης δημιουργήθηκε στο 41' όταν η μπάλα απομακρύνθηκε άτσαλα από του αμυντικούς του Αστέρα και στρώθηκε στον Τσουκάλη ο οποίος ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι προτίμησε να πασάρει, σπαταλώντας μια σημαντική ενδεχομένως ευκαιρία.


Ίδιο τέμπο και στην επανάληψη


Το β' μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Τα μακρινά σουτ των Καραλόπουλου και Παγώνη δε βρήκαν στόχο, ενώ στη μεγαλύτερη ίσως φάση του παιχνιδιού ο Παγώνης μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκάγκα δεν εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βίτσιου, δίνοντας την ευκαιρία στον τελευταίο με δεύτερη προσπάθεια να μαζέψει τη μπάλα. 


Με αυτό το τρόπο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό και στρέφουν πλέον τη προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι του Πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη