Τριπλό χτύπημα του κορονοϊού σε ομάδες της Μαγνησίας – Ποιοι αγώνες αναβάλλονται

Τριπλό χτύπημα του κορονοϊού σε ομάδες της Μαγνησίας! 

Τρείς ομάδες έχουν επισημοποιήσει την ύπαρξη μέλους τους, θετικό στον κορονοϊό. Οι δύο εξ αυτών αγωνίζονται στην Α' ΕΠΣΘ ενώ η άλλη στη Γ' Εθνική. - Δείτε ποιες είναι οι ομάδες.


Το πρώτο κρούσμα αφορά παίκτη της Μακρινίτσας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Πύρασο.

Το δεύτερο κρούσμα, το οποίο έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής αφορά παίκτη της Ακρόπολης, γεγονός που οδηγεί το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Σέσκλου και της Αγίας Άννας σε αναβολή.

Το τρίτο κρούσμα προέρχεται από την Ευξεινούπολη και τη τοπική Δήμητρα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Η ομάδα με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την ύπαρξη κρούσματος στο δυναμικό της. Αναβολή λοιπόν και στο Δήμητρα - Αμβρυσέας, της Κυριακής.

Η ανακοίνωση της Δήμητρας:

Η Διοίκηση της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ανακοινώνει ότι υπήρξε θετικό κρούσμα του COVID-19 σε μέλος της ομάδας. Σε συνεργασία με τον ΕΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρθήκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών μας του προπονητικού team και γενικά όλης της ομάδας.

Τα μέλη του sportyvolos.gr εύχονται σε όλους ταχεία ανάρρωση.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη