Συνεχίζει να κοιτάει μπροστά ο Διαγόρας!

Με 5 αγωνιστικές να απομένουν, ο Διαγόρας συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Στεφανοβικείου έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 6 αγώνες, μετρώντας 4 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία.Τη Κυριακή αγωνίζεται εντός έδρας, κόντρα στον Θησέα, σε ένα παιχνίδι που θα έχει άρωμα.. τοπικού ντέρμπι. Σε περίπτωση νίκης, κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, αν και αυτό δε πρέπει να φαντάζει καθόλου εύκολο. Και αυτό διότι, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη το ρεπό τους, εν αντιθέσει με τον άλλο κύριο διεκδικητή του τίτλου, τον Ηρακλή Ψαχνών που έχει μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο, όντας στους 9 βαθμούς.

Στον Διαγόρα υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, και οι ιθύνοντες της ομάδας τονίζουν πως βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε αυτό το σημείο, και με βάση στατιστικών πάντως αξίζει να τονιστεί πως ο Διαγόρας διατηρεί τη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 11 γκολ, και μια τη 2η καλύτερη άμυνα, έχοντας παθητικό μόλις 3 γκολ. 

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ωστόσο να καθιστούν τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, άκρως θετική.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη