Νέα δομή στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Νέα δομή στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportyvolos.gr είναι πολύ πιθανόν να έχουμε νέα δομή από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2021-22) στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.


Αυτό που συζητιέται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι να χωριστούν οι ομάδες της Α' ΕΠΣΘ σε 2 ομίλους. Πάμε να δούμε αναλυτικά ωστόσο, τι φημολογείται πως θα ισχύσει.

Στο μυαλό των ανθρώπων της ΕΠΣΘ είναι να σχηματιστεί μια Α' ΕΠΣΘ των 16 ομάδων. Στη περίπτωση αυτή θα υπάρξουν 2 όμιλοι των 8 ομάδων, που θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες. Ο τελικός αριθμός των ομάδων ωστόσο, θα καθοριστεί από το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Γ΄Εθνική, καθώς και από το εάν θα προβιβαστεί κάποιο σωματείο από την Β' ΕΠΣΘ. Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Γ' Εθνική κυμαίνεται από 0 έως 2. 

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση των 2 γύρων, οι 4 ομάδες που θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις από τον 1ο και 2ο όμιλο, θα δημιουργήσουν έναν νέο όμιλο 8 ομάδων και αγωνιστούν μεταξύ τους (σε μονά παιχνίδια), όπου θα διεκδικήσουν τη 1η θέση που θα οδηγήσει στην άνοδο.

Τίποτα ωστόσο δεν είναι επίσημο, καθώς τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η Γ' Εθνική, ενώ δεν έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, καθώς δεν έχουμε μπει καν.. στο καλοκαίρι. Όπως και να 'χει όμως, οι εξελίξεις τρέχουν και σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό της νέα περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια