Ανανέωσε Δημητρίου και Μπιρμπίλη η Δήμητρα

Ανανέωσε Δημητρίου και Μπιρμπίλη η Δήμητρα

Στην ανανέωση δυο ποδοσφαιριστών της προχώρησε η Δήμητρα Ευξεινούπολη, η οποία ανακοίνωσε πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα οι Γιώργος Δήμητριου και Θανάσης Μπιρμπίλης.


Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημητρίου Γιώργο και Μπιρμπίλη Θανάση. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας υπενθύμισε πως είναι προγραμματισμένη για σήμερα η επίσημη «πρώτη» της ομάδας, καθώς και ο αγιασμός αναφέροντας σχετικά:
Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδό μας , η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στις 17:45 θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και έπειτα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, Στέλιου Αρσένου.

Η τοπική ομάδα δε παρέλειψε να εκφράσει τις σκέψεις για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με τις πυρκαγιές, κλείνοντας την ανακοίνωση της ως εξής:
Παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, τα πάντα έχει σκεπάσει η απέραντη θλίψη μας για το δράμα που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Οι σκέψεις μας είναι κοντά σε όλους τους δύστυχους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά και σε όσους μάχονται ηρωικά στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια