Φιλική νίκη με υπογραφή Τζιώρα: Δήμητρα - Νίκη Βόλου 0-1 (photos)

Δήμητρα - Νίκη Βόλου 0-1 (photos)

Στο 1ο φιλικό και για τις δύο ομάδες, η Νίκη Βόλου επικράτησε στην Ευξεινούπολη της τοπικής Δήμητρας με 0-1. Το γκολ για τους «κυανόλευκους» πέτυχε ο Χρήστος Τζιώρας στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.


Σε ένα παιχνίδι όπου η έλλειψη ρυθμού ήταν φανερή και.. λογικότατη η Νίκη Βόλου αξιοποίησε μια από τις ελάχιστες φάσεις του παιχνιδιού και επικράτησε της Δήμητρας με 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις 2 ομάδες να «αλληλοεξουδετερώνονται». Ουσιαστικά μόλις μια καλή φάση υπήρξε σε 45 ολόκληρα λεπτά: αυτή του Μέτσε, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε αδύναμα και δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο β' μέρος οι ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε. Η Νίκη Βόλου, είχε μια ανούσια υπεροχή, κράτησε τη κατοχή αλλά δε φάνηκε απειλητική. Η Δήμητρα προσπάθησε από τη μεριά της να δημιουργήσει κάτι επιθετικά, ωστόσο πέρα από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου, που κατέληξε άουτ, στο 70', δε κατάφερε κάτι παραπάνω. 

Τελικά η Νίκη Βόλου πέτυχε το γκολ της νίκης στο 80ό λεπτό, όταν ο Τζιώρας με κεφαλιά νίκησε τον Σταυράκη, έπειτα από σέντρα του Πάνου. Περίπου 5 λεπτά μετά, ο Γκαρσία με ατομική προσπάθεια, επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο Σταυράκης δε το επέτρεψε.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Στεφανής, Λάμπος, Αναστασίου, Βουρδάκης, Κρανάς, Μπόλης, Σιόβας

Αγωνίστηκαν και οι: Χαρχαλάκης, Μπιρμπίλης, Δημητρίου, Νικογιάννης, Μαυροζούμης, Τετριμίδας, Αντωνούλης, Πιτσάβας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κυρίτσης Γ., Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Τζοβάρας, Μέτσε, Μπόσιο, Αλτιτζής, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Ροχάνο

Αγωνίστηκαν και οι: Γρηγοριάδης (Μπάγιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Γκαρσία, Κάσσος, Σιατραβάνης, Χατζηκωνσταντίνου, Τζιώρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια